Renderen jouw (online) investeringen naar tevredenheid?

Snel inzicht in je (online) marketing resultaten...

Wie wil dat nou niet? Optimaal bereik en conversie met je website, social media accounts, digitale nieuwsbrieven, online advertising… en dat alles zorgt voor meer naamsbekendheid, zet jouw status als expert op scherp en het genereert leads, met als uitkomst... sales! 

Je bent goed vindbaar en je weet de juiste mensen in jouw doelgroepen te bereiken. Maar is dat wel het geval bij jouw bedrijf? Of zijn er nog wel wat zaken voor verbetering vatbaar en kan je meer rendement halen uit je online marketing kanalen?

Bandwerk merkenbouwers biedt je verschillende mogelijkheden om jouw online kanalen - en de resultaten - te optimaliseren. Maar we beginnen met inzicht in wat je nu doet.

Met de GRATIS quickscan online marketing brengen we eerst in kaart waar je nu staat. Zie het als een nulmeting. Vervolgens werken we een stappenplan uit waarin we de quickwins, optimalisatie mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden in kaart brengen. Voor je website, maar ook voor de andere online middelen die je inzet. Met de rapportage kan je direct zelf aan de slag! En wil je ons inzetten voor een optimalisatie traject, dan kan dat natuurlijk ook. 

Direct een online audit laten uitvoeren of wil je eerst meer informatie? Laat het ons weten!

Een aantal van onze succesverhalen

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Stijn
Bongers

Developer i.o.

Robbin
Bos

grafisch vormgever i.o.

Hans
van der Stouw

Merkgever

Demiën
Drost

Developer

Ineke
Ooms

Boekhouding

Reinbert
Oude Kempers

Developer

Melvin
Devedžić

Developer

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever