Resultaat: "Binnen 48 uur een herkenbaar en duidelijk logo met bijpassende huisstijl. Uiteraard inclusief website met boekingssysteem waarop mensen of bedrijven snel en eenvoudig een datum en tijdstip kunnen boeken om zichzelf of personeel te laten testen. Om de dienst onder de aandacht te brengen is er ook een Social Media campagne gelanceerd."

Aangestoken door het enthousiasme van Jaqueline zijn wij direct begonnen met het ontwerpen van het logo, de website en een social media bericht. Als mensen het logo zien moeten zij direct weten waar het over gaat. Daarom is voor een schildje en virusdeeltjes in het beeldmerk gekozen. De virusdeeltjes staan voor het coronavirus het schildje staat symboliek voor de veiligheid voor jouw omgeving. Ben je getest dan weet je immers of je wel of niet op de werkvloer mag komen.

Met dit logo als startpunt hebben wij een website ontwikkeld. De focus van deze website ligt op het inboeken van een tijdsvlak voor het afnemen van een COVID-19 test. Daarvoor hebben wij een widget ontwikkeld waarbij men een datum, een dagdeel en een tijdstip moet selecteren om een tijdsvlak voor een test te boeken. Koppel hieraan de persoonlijke gegevens van de te testen persoon en je hebt binnen 1 minuut je boeking afgerond. Het systeem werkt snel en eenvoudig, ruim 2000 mensen hebben al een boeking gedaan via sneltest-oost.nl.

We werken graag voor Sneltest Oost
We werken graag voor Sneltest Oost
We werken graag voor Sneltest Oost
We werken graag voor Sneltest Oost

Een partner die snel schakelt en meedenkt, al jarenlang hebben wij een prettige samenwerking met Bandwerk.

Jacqueline Olde Keizer
Sneltest Oost
We bouwen graag aan het merk Sneltest Oost

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!