Resultaat: "Het is ons gelukt om een sterke website neer te zetten die makkelijk in gebruik is. De website is hét digitale platform die een verbindende rol speelt binnen de businessclub. "

In een gesprek hebben we de wensen en behoeften voor de website bepaald. Vervolgens hebben we dit omgezet naar een sterke website. De events van de business club hebben we prominent in beeld laten komen, aangezien uit de gesprekken bleek dat dit een erg belangrijk onderdeel is van de Business club. Bezoekers kunnen in een oogopslag zien welke evenementen er zijn en kunnen zich snel en simpel aanmelden. Ook ziet men wie er al hebben toegezegd, dit zal anderen eerder aansporen om zich ook aan te melden. 

De website is gericht op B2B. Websitebezoekers dienen het gevoel van saamhorigheid te krijgen en te behouden, en zich een belangrijk onderdeel voelen binnen de club. Omdat dit intern daadwerkelijk het geval is, daarom hebben we dit ook op de website laten terugkomen. Potentiële leden krijgen een inkijk in de evenementen en gezelligheid (met foto’s) en worden geprikkeld om zich aan te sluiten bij de businessclub. Met deze doelen hebben we de website en de knoppen opgebouwd en ingericht. 

Aan de achterkant hebben we het websitebeheer zo logisch, simpel en snel mogelijk ingericht. Hierbij maken we gebruik van een eigen CMS. De evenementen zijn met een paar klikken aan te maken en foto’s staan met een mum van tijd op de website. Zo is er weinig tot geen technische kennis nodig en kunnen meerdere personen de website beheren. De website blijft zo up-to-date en is niet afhankelijk van één persoon. 

Een van de bestuursleden was zo tevreden over onze werkwijze en het eindresultaat, dat we de nieuwe website van zijn eigen bedrijf Loromeij ook mochten verzorgen. 

We werken graag voor Gouden talenten (Business club FC Twente)
We werken graag voor Gouden talenten (Business club FC Twente)

‘’Eindelijk een website die makkelijk in beheer is, wat een verademing, top!’’

Ingrid Paalman
Gouden talenten (Business club FC Twente)
We bouwen graag aan het merk Gouden talenten (Business club FC Twente)

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!