Resultaat: "Meer offerteaanvragen via de website. Plus een website met de juiste uitstraling, die past bij de Haverkamp."

We zijn met veel enthousiasme met de website aan de slag gegaan. Hierbij zijn we uitgegaan van de klantbeleving. Wie is de bezoeker? En waar wil hij of zij antwoord op hebben bij een bezoek aan de website? 

De bezoeker bezoekt de website om een feestje te kunnen vieren en zoekt daar een passende zaal bij. Op basis van deze behoefte is de website ingericht. Je kunt daarom op de website per gelegenheid makkelijk en snel een zaal huren. De aanwezige zalen zijn goed en makkelijk vindbaar. Met een prominente plek op de website en in een overzichtelijke menustructuur. De zalen zijn voorzien van informatie over de maximale capaciteit en van sfeerbeelden. Dit geeft bezoekers een optimale en aansprekende inkijk in de zalen. De professionele afbeeldingen hebben we zelf geregeld en sluiten perfect aan op een zo optimaal mogelijke beleving. Zo heeft de bezoeker een goede indicatie van de mogelijkheden en kan hij of zij een weloverwogen keuze maken.  

We werken graag voor Zalencentrum de Haverkamp
We werken graag voor Zalencentrum de Haverkamp

"Wat fijn om zaken te doen met Bandwerk. Concrete en realistische doelstellingen zorgen voor een herkenbaar en snel resultaat."

Jos Nijland
Zalencentrum de Haverkamp
We bouwen graag aan het merk Zalencentrum de Haverkamp

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!