Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever
Profielfoto van

Ondernemers helpen met het ontwikkelen van in het oog springende logo’s huisstijlen en websites. Daar zit voor mij dagelijks de uitdaging. Door deze elementen te ontwikkelen breng ik de producten en/of diensten van de ondernemer onder de aandacht van zijn of haar doelgroep. Dit doe ik door goed te luisteren naar de wensen van de ondernemer en deze te koppelen aan de behoeftes van zijn of haar klant. Alles wat ik hierbij ontwikkel doe ik conform de laatste trends binnen ons vakgebied, waardoor u als ondernemer uw concurrenten altijd nét dat stapje voorblijft!

“Samen met de klant zijn of haar product of dienst onder de aandacht brengen bij zijn of haar doelgroep dat is mijn doel.”

Geboren in de zomer van het jaar 1988, het jaar waarin Marco van Basten ons met zijn wereldgoal voor het eerst in de geschiedenis Europees kampioen voetbal maakte. Toeval of niet, voetbal is mijn passie…het spelletje spelen, er naar kijken en er over praten, ik doe het graag! Ook spring ik met enige regelmaat op mijn mountainbike om een rondje door de bossen te maken. Samen met vrienden kijken hoe het gesteld is met onze algemene kennis is ook iets wat ik graag doe, dit doen we door met enige regelmaat mee te doen aan een pubquiz hier in de buurt.

“Met het team de strijd aangaan op het veld, samen een biertje drinken en slap ouwehoeren in de kantine, dat maakt zaterdag de mooiste dag van de week!”

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Ineke
Ooms

† 12 maart 2023

Hans
van der Stouw

Merkgever

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Joanne
Averesch

Afstudeerder Creative Business

Aaron
Kahraman

Afstudeerder Software Developer

Mark
Schotman

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Wiljan
van Dalen

Developer

Sven
Lammertink

Stagiair Software Developer

Tristan
ter Harmsel

Afstudeerder Software Developer