Resultaat: "Een overzichtelijke, moderne website die aan de hand van professionele fotografie laat zien waartoe Effink Groep Hengevelde in staat is. Je navigeert als bezoeker makkelijk door de website, waarbij je uiteindelijk naar de juiste informatie gestuurd wordt."

Het dienstenaanbod van Effink Groep Hengevelde is, net als de werkgebieden waarin zij actief zijn zeer uitgebreid. Om bezoekers van de website toch naar de juiste informatie te leiden hebben wij een filtering op de website toegepast. Bij binnenkomst kun je als bezoeker zelf opzoek gaan naar informatie of je laten sturen. Kies bijvoorbeeld voor: ”Ik ben actief in de wegenbouw” en je wordt geleid naar een pagina met het complete dienstenaanbod binnen het werkgebied “Wegenbouw”. Ben je als bezoeker van de website niet helemaal zeker welke oplossing je jouw probleem moet hebben, dan kun je aan de hand van gerealiseerde projecten zien wat Effink voor jou kan betekenen. Op de projectpagina’s vindt men vervolgens links naar de toegepaste diensten waardoor de bezoeker altijd bij de voor hem juiste informatie terecht komt.

Uiteraard is de website zo ingericht dat snel en eenvoudig contact opgenomen kan worden met de mensen van Effink. Zo vindt men ten aller tijden een menubalk bovenaan het scherm met de optie om 24/7 contact op te nemen met Effink om eventuele storingen te melden en te laten verhelpen.

Deze website is aan de achterkant gekoppeld aan Bandwerkplus.nl, ons eigen CMS waar eenvoudig projecten, nieuwsitems of werkgebieden aan de website toegevoegd kunnen worden.

We werken graag voor Effink Groep Hengevelde
We werken graag voor Effink Groep Hengevelde
We werken graag voor Effink Groep Hengevelde

Bandwerk doet meer dan je vraagt, ze denken mee, stellen vragen en leveren daardoor wat wij zochten in een website.

Sylvia Witbreuk
Effink Groep Hengevelde
We bouwen graag aan het merk Effink Groep Hengevelde

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!