Resultaat: "Een fris en modern logo. Een opvallend en in het oog springende huisstijl, gecombineerd met een rustige en overzichtelijke website. Een website die laat zien wat het resultaat is van de inspanningen van Repair & Protection. Hierdoor weet u, dat u voor kozijn reparaties groot of klein bij Repair & Protection moet zijn."

Wim kwam binnen met de vraag of wij voor hem een logo en huisstijl konden maken. Hij was immers al een tijdje actief als ZZP’er en wilde een professionelere uitstraling van zijn bedrijf. 
Samen met Wim hebben wij om tafel gezeten om zijn wensen op papier te zetten. Aan de hand van dit wensenlijstje hebben wij een logo ontworpen, een logo met een in het oog springend beeldmerk. Een fris, modern en herkenbaar beeldmerk. Daarnaast hebben wij modern en vriendelijk lettertype toegepast. Dit in combinatie met de frisse kleuren maakt een mooi geheel.

Op basis van het ontworpen logo hebben we een huisstijl gemaakt. In alle huisstijldragers vind je het opvallende kleurenpallet en het beeldmerk terug. In sommige gevallen hebben we ervoor gekozen het beeldmerk als watermerk op de achtergrond terug te laten komen.
Het continu terug laten keren van het beeldmerk zorgt voor herkenning.

Kunststof- en aluminium kozijnen repareren is een specialistische klus. Met een minimale ingreep kan Repair & Protection ervoor zorgen dat je kozijn er weer als nieuw uitziet en het weer jaren mee kan. Niet iedereen weet dat dit tot de mogelijkheden behoort. Daarom is ook een website ontwikkeld. Een website die vooral gefocust is op het laten zien van de resultaten die Wim met zijn werk behaald. Door foto’s van vóór en na de reparatie te laten zien worden klanten overtuigd om voor Repair & Protection te kiezen. Wanneer een klant eenmaal overtuigd is van de meerwaarde van Repair & Protection, kan via de website eenvoudig contact opgenomen worden. Ook deze website is gekoppeld aan Bandwerkplus, ons eigen CMS. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe resultaten kun eenvoudig door Wim zelf toegevoegd worden aan de website.

We werken graag voor Repair & Protection
We werken graag voor Repair & Protection
We werken graag voor Repair & Protection

Een betrouwbare partner, die net als ik snel en vakkundig te werk gaat

Wim van Gessel
Repair & Protection
We bouwen graag aan het merk Repair & Protection

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!