Resultaat: "We zijn uitgegroeid tot vaste marketingpartner van Excelsior'31. Zo maken we sinds 2010 elke grafische uiting die de club nodig heeft."

De klantvraag was een mooie uitdaging. We hebben een van de eerste responsive websites (ook voor mobiele telefoon goed leesbaar) ontwikkeld. Dit was in 2010. In 2018 hebben we een geheel nieuwe website mogen ontwikkelen. Het gaat om een grote club met veel teams, dus was het belangrijk om veel structuur aan te brengen. Daarom hebben we alle items op de website onderverdeeld in de drie belangrijkste pijlers. Verdeeld over de drie belangrijkste bezoekersintenties. 

De website is vervolgens verder te personaliseren naar eigen wens. We hebben het mogelijk gemaakt dat je in kunt stellen van welk team je informatie wilt. De informatie die getoond wordt, is dan gefocust op dit team. De instellingen worden ook opgeslagen voor terugkerende bezoekers, zodat de instellingen behouden blijven. Verder is er een datakoppeling met Sportlink. Hier worden alle uitslagen en programma’s uitgehaald. Daarnaast hebben we een vierde link aan het hoofdmenu toegevoegd: contact. Dit om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld tegenstanders het adres van het sportpark snel kunnen vinden op de website. 

Verder maken we elk jaar het 68 pagina’s tellende Excelsior-magazine op. Hierin worden alle reilen en zijlen van de club uitgelicht. Om de betrokkenheid van sponsoren hoog te houden en hen te voorzien van informatie. Dit doen we met een enthousiast team met vrijwilligers. We zitten inmiddels in het 9e jaar.

Als er verder grafische uitingen dienen te komen, zorgen wij hiervoor. We zijn uitgegroeid tot de vaste marketingpartner van Excelsior'31. Zo hebben we door de jaren heen allerlei grafische uitingen gerealiseerd. Denk hierbij aan programmaboekjes, spandoeken, reclameborden, tickets, flyers en dergelijke.
 

We werken graag voor Excelsior'31
We werken graag voor Excelsior'31

''Samen met Bandwerk proberen we steeds onze verenigingsnaam eer aan te doen: steeds hoger!''

Harald Eertink
Excelsior'31
We bouwen graag aan het merk Excelsior'31
Een klant met merkwaarde: Excelsior'31

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!