Resultaat: "Binnen 6 maanden, 13 campings aangesloten, ruim 3000 verkochte tickets met een gezamenlijke opbrengst van meer dan €60.000,-"

Mensen hebben tegenwoordig het gevoel dat ze niet meer zonder internet kunnen en willen altijd en overal de beschikking hebben over een werkende internetverbinding. Ook wanneer ze aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie. Hierdoor zijn onze data-bundels niet altijd toereikend.

Concept Mobile, legt o.a. WiFi-netwerken aan op o.a. campings door heel Nederland. Zij hebben slim op de behoefte van de samenleving ingespeeld en hebben inmiddels een flink netwerk in deze branche opgebouwd. Deze dienst leveren zij uiteraard niet gratis, gasten die op de camping gebruik willen maken van WiFi, vragen bij de receptie een code aan om toegang te kunnen krijgen tot het WiFi-netwerk van de camping. Een klus die het personeel van de receptie veel tijd en dus geld kost. Tijd die vooral op incheck-dagen wel beter besteed kan worden door het receptiepersoneel.

Het platform heeft zichzelf inmiddels bewezen. In het eerste half jaar na de lancering zijn, ondanks de Corona crisis, reeds 13 campings aangesloten op het systeem.

We werken graag voor Wifi-ticket.nl
We werken graag voor Wifi-ticket.nl

Resultaat: “Binnen 6 maanden, 13 campings aangesloten, ruim 3000 verkochte tickets met een gezamenlijke opbrengst van meer dan €60.000,-.”

Eddy Nijland
Wifi-ticket.nl
We bouwen graag aan het merk Wifi-ticket.nl
Een klant met merkwaarde: Wifi-ticket.nl

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!