Wij merkwaardige berichten.

bandwerkrijssen

Je zou het hem niet geven. Maar afgelopen zondag mocht @hanzeman alweer 40 kaarsjes uitblazen. Dit konden wij vandaag natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan. Namens team Bandwerk nogmaals gefeliciteerd!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚

bandwerkrijssen

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Dit is Allard (@allardmulder), hij stelt zich graag voor.

Onlangs ben ik begonnen aan mijn stage als accountmanager voor Bandwerk merkenbouwers. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen onder de begeleiding van @hanzeman.

๐Ÿ“Š๐Ÿ“ˆ Het hoofddoel waar ik me tijdens deze stageperiode op zal richten, is het onderzoeken en analyseren van de slagingskansen om voorย Schoolformulier.nlย landelijk bekendheid te genereren.

๐Œ๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐š๐ญ ๐๐จ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ฉ๐ซ๐ž๐œ๐ข๐ž๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐’๐œ๐ก๐จ๐จ๐ฅ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ข๐ž๐ซ.๐ง๐ฅ?

We hebben als doel om het invullen van formulieren zo makkelijk mogelijk te maken voor zowel de ouder als voor school zelf. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een verlofformulier of het inschrijven van een kind.

bandwerkrijssen

Vorige week waren Mark en @hanzeman bij #KPN om samen met ConceptTv te brainstormen over een nieuw te bouwen televisie platform.

Als kers op de taart nog even een kijkje mogen nemen in de straalverbindingstoren op de achtergrond. Op 196 meter hoogte heb je een prachtig uitzicht over het #mediapark en de rest van Hilversum en omstreken.