Resultaat: "Een strakke en uniforme huisstijl die net als het bedrijf een hoger segment aanspreekt. Daarbij is een website ontwikkeld die op een overzichtelijke en eigenzinnige wijze laat zien aan welke prachtige projecten Knol Projecten een steentje bijgedragen heeft."

Kunnen jullie een logo en een website voor ons maken? Dat was de vraag die Knol Projecten ons aan de telefoon stelde. Uiteraard kunnen wij dat. Na telefonisch uit te hebben gelegd hoe zo’n proces in elkaar steekt, hebben wij de mannen van Knol Projecten bij ons op kantoor uitgenodigd om de wensen in kaart te brengen. In deze gesprekken hebben zij ons laten weten dat ze vooral in het hoger segment werkzaam zijn. Levering en montage van natuursteen & keramiek bij ketens als Van der Vak Hotels & Restaurants is dagelijkse kost voor deze jongens. De nieuw te ontwikkelen huisstijl en bijbehorende website moet dan ook dit segment aanspreken.

Met een strakke chique vormgeving hebben wij een logo ontwikkeld dat subtiel maar toch krachtig en herkenbaar is. De gekozen kleurencombi is niet alledaags in deze branche, maar valt juist daardoor op. Elementen uit het beeldmerk zijn op subtiele wijze terug te vinden in huisstijldragers als het briefpapier, de enveloppen en het visitekaartje.

Om ook online zichtbaar te zijn is er een bijpassende website ontwikkeld. Deze website heeft als hoofddoel het inspireren van bezoekers. In hoofdzaak architecten en projectontwikkelaars. Fraaie fotografie en een inspirerend portfolio moeten deze doelgroep overtuigen om met Knol Projecten te gaan samenwerken. Mooie grote sfeerbeelden zijn de eyecatchers in dit webontwerp, “Één foto zegt meer dan duizend woorden”. Aan de achterkant is deze website aangesloten op ons eigen CMS: Bandwerkplus.nl hierdoor is de website eenvoudig up-to-date te houden door de klant zelf.

We werken graag voor Knol Projecten
We werken graag voor Knol Projecten
We werken graag voor Knol Projecten

Bandwerk heeft steengoed werk geleverd!

Gerrit Knol
Knol Projecten
We bouwen graag aan het merk Knol Projecten

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!