Resultaat: "Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Dit resulteert in ruim 5000 sollicitaties per jaar. "

De website kon zeker sneller en makkelijker, daar zijn we mee aan de gang gegaan. We hebben een overzichtelijke website ontwikkeld. Die niet alleen soepel werkt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is. 
Bezoekers kunnen snel vacatures vinden die passen bij hun interesse en vaardigheden. Een automatische koppeling met de jobboards Uitzendbureau.nl en Indeed.nl zorgt voor een nog betere vindbaarheid van de beschikbare banen. 

Uiteraard kunnen kandidaten ook via de website direct op een functie solliciteren. Om dat proces soepel te laten verlopen, is de website aan ‘de achterkant’ gekoppeld aan het backofficeprogramma FlexService, waar binnen Koers Oost mee gewerkt wordt. Sollicitaties worden hier automatisch in opgeslagen. Anderzijds worden ook de aangemaakte vacatures automatische vanuit dit programma op de website gepubliceerd. Deze koppeling heeft de intercedenten van Koers Oost enorm veel tijdwinst opgeleverd, omdat het publiceren en het registreren van de sollicitaties eerder handmatig moest gebeuren. Onlangs zijn er nog extra functies in gebouwd die het mogelijk maken om een ingeschreven kandidaat nog sneller te kunnen matchen aan een nieuwe baan. 

Het afstemmen van de website en de sollicitatiemogelijkheid op de behoeften van de bezoekers, is een continue proces. Daarin blijven we constant op zoek naar meer en betere conversie. Zo is er pas nog een What’sApp functie voor elke intercedent aan de contactmogelijkheden toegevoegd. Maar ook veranderende wet- en regelgeving vereisen regelmatig aanpassingen in de online functies. Via deze website wordt namelijk veel privacygevoelige informatie verwerkt. Om kandidaten controle te geven over hun eigen gegevens, is er een ‘Mijn Koers Oost-omgeving’ gebouwd. Door in te loggen in dit account kunnen kandidaten hun gegevens en sollicitaties beheren, maar ook joballerts instellen en zich abonneren op de nieuwsbrief.

De door ons gebouwde website voor Koers Oost speelt inmiddels een prominente rol in het werven van kandidaten, verwerken van sollicitaties en matchen van juiste kandidaten aan de juiste baan. Op dit moment worden er jaarlijks 5.000 sollicitaties via www.koersoostpersoneel.nl ontvangen en verwerkt. 
 

We werken graag voor Koers Oost Personeelsdiensten
We werken graag voor Koers Oost Personeelsdiensten

"De uitgebreide technische koppelingen van de website met onze software, geeft ons extra voorsprong.''

Jan Ligtenberg
Koers Oost Personeelsdiensten
We bouwen graag aan het merk Koers Oost Personeelsdiensten
Een klant met merkwaarde: Koers Oost Personeelsdiensten

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!