Wiljan
van Dalen

Developer
Profielfoto van

De beste weg vinden om bij je bestemming te komen. Dat is wat mij enthousiast maakt! Bij Bandwerk merkenbouwers mag ik dit als developer doen. Of dat nu betekent dat ik een prachtig ontwerp omzet tot een functionerende website, of een online systeem realiseer. Met een krachtig team onderzoek ik welke weg ons leidt naar de gewenste bestemming. Samen doen we wat nodig is om op die bestemming te komen. Een uitdaging ga ik niet uit de weg. Sterker nog: deze geeft mij juist extra energie!

“The journey is what makes the result exciting”

Naast mijn werk bij Bandwerk merkenbouwers help ik ook eigen klanten op hun bestemming te komen als Creative freelancer. Lekker vage titel, maar dat past juist goed bij mij! Want ik houd ervan om op digitaal-creatief vlak vette dingen te maken. Of dit nu een website, drukwerk, foto of video is. Zo heb ik bijvoorbeeld een studie gedaan tot programmeur, maar ook tot filmmaker.

Vandaar ook mijn quote! De weg ergens naartoe vind ik supertof en kan er op verschillende manieren uitzien, maar de bestemming is hetgeen wat de weg ernaartoe zo gaaf maakt!

Naast het creatief bezig zijn heb ik een nog grotere passie voor het christelijk geloof. Zo heb ik een christelijk tussenjaar gedaan en ben ik in mijn vrije tijd hier ook veel mee bezig.

“Your why makes your what work”

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Hans
van der Stouw

Merkgever

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Mark
Schotman

Developer

Indy
Hermsen

Contentmarketeer

Lennart
van de Maat

Developer

Sven
Lammertink

Developer

Wiljan
van Dalen

Developer