Wiljan
van Dalen

Developer
Profielfoto van

De beste weg vinden om bij je bestemming te komen. Dat is wat mij enthousiast maakt! Bij Bandwerk merkenbouwers mag ik dit als developer doen. Of dat nu betekent dat ik een prachtig ontwerp omzet tot een functionerende website, of een online systeem realiseer. Met een krachtig team onderzoek ik welke weg ons leidt naar de gewenste bestemming. Samen doen we wat nodig is om op die bestemming te komen. Een uitdaging ga ik niet uit de weg. Sterker nog: deze geeft mij juist extra energie!

“The journey is what makes the result exciting”

Naast mijn werk bij Bandwerk merkenbouwers help ik ook eigen klanten op hun bestemming te komen als Creative freelancer. Lekker vage titel, maar dat past juist goed bij mij! Want ik houd ervan om op digitaal-creatief vlak vette dingen te maken. Of dit nu een website, drukwerk, foto of video is. Zo heb ik bijvoorbeeld een studie gedaan tot programmeur, maar ook tot filmmaker.

Vandaar ook mijn quote! De weg ergens naartoe vind ik supertof en kan er op verschillende manieren uitzien, maar de bestemming is hetgeen wat de weg ernaartoe zo gaaf maakt!

Naast het creatief bezig zijn heb ik een nog grotere passie voor het christelijk geloof. Zo heb ik een christelijk tussenjaar gedaan en ben ik in mijn vrije tijd hier ook veel mee bezig.

“Your why makes your what work”

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Hans
van der Stouw

Merkgever

Wiljan
van Dalen

Developer

Sven
Lammertink

Stagiair Software Developer

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Aaron
Kahraman

Afstudeerder Software Developer

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Tristan
ter Harmsel

Afstudeerder Software Developer

Mark
Schotman

Developer

Ineke
Ooms

† 12 maart 2023

Joanne
Averesch

Afstudeerder Creative Business

Maud
Beltman

Grafisch vormgever