Arco
Voortman

Facilitair medewerker
Profielfoto van

Hoi, mijn naam is Arco. Momenteel ben ik tweedejaars student op het Cibap in Zwolle waar ik de opleiding mediavormgever volg. Momenteel loop ik stage bij Bandwerk, omdat mij dat een goed bedrijf lijkt om te beginnen en me te ontwikkelen in mijn studie als mediavormgever. Wat ik bij bandwerk vooral wil leren is hoe ik bepaalde technieken toepas in mijn grafisch werk en me meer thuis laten voelen in het bedrijfsleven. 

“Wees jezelf, de rest is al genomen”

Ik heb deze opleiding gekozen, omdat ik het fantastisch vind om bezig te zijn met het creëren van grafisch werk. Op erg jonge leeftijd begon ik met tekenen. Ik tekende alles wat ik kon zien en wat ik leuk vond. Daardoor is mijn passie voor het maken van creatief werk ontstaan. Ook hebben mij altijd reclames en leuke bladen/folders mijn aandacht gepakt. Op jongere leeftijd verzamelde ik altijd ansichtkaarten van de steden waar ik was geweest. Ik koos dan altijd de ‘mooiste uit’. Daardoor is mijn passie voor het maken van creatief werk ontstaan.

Wat ik verder erg leuk vind om te doen is om te voetballen en te hard te lopen. Ook vind ik het heel leuk om in het weekend met vrienden een avond bij elkaar te zitten. Ook vind ik het geweldig om te gamen.

“Succes word niet zonder fouten behaald”

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Niels
Dennekamp

Stagiair marketing

Hans
van der Stouw

Merkgever

Mark
Schotman

Developer

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Dylan
Stegeman

Stagiair webontwikkeling

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Ineke
Ooms

Boekhouding

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling

Demiën
Drost

Developer

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever