Resultaat: "De website is geheel naar wens, met veel positieve invloed op de bezoekers. Daarnaast is de koppeling met het Bandwerk Narrowcastingsysteem ideaal. "

100
%

Het gezicht "achter" AKOR laten zien

Website als onderdeel van de totale bedrijfsvoering

75
%

Meer conversie

Meer projectflyer downloads

94
%

Google Pagespeed Mobile

Optimale snelheid op mobile devices

Bij AKOR hebben we meegedaan aan een pitch. Ze wilden een nieuwe website en hebben hiervoor een pitch opgesteld waar websitemakers aan mee konden doen. Na met een aantal kandidaten een voorstel te hebben gemaakt, hebben we de opdracht gewonnen. Belangrijk bij de keuze was dat wij verder dachten dan alleen de initiële vraag. Tussen de regels door constateerden we namelijk dat de opdracht dieper gaat dan alleen een nieuwe website. We zagen dat het genereren van projectflyers veel frustratie opleverde en tijd kostte. 

We hebben naast een strakke, soepele en mooie website daarom ook een ander systeem ingebouwd. Medewerkers kunnen projectgegevens op de website invoeren en worden aan de projecten gekoppeld. Het door ons gebouwde systeem genereert vervolgens gelijk een projectflyer met al die gegevens. Dit werkt erg goed en levert intern veel blije gezichten op. Het levert hen namelijk veel tijdswinst op. Ook de externe communicatie is met de projectflyersconfiguratie verbeterd. Er kunnen sneller en meer verschillende projecten worden voorzien van een uniforme en strakke projectflyer. 

Na de oplevering van de website mochten we ook aan de slag een met narrowcasting-systeem. Om de interne en externe communicatie nog meer te verbeteren. Dit hebben we verdeeld in twee versies: eentje met externe informatie en een systeem met interne informatie. Externe informatie bevat informatie over bijvoorbeeld recente projecten, nieuws over de organisatie, een weerapp en belangrijk nieuws uit nu.nl. Interne informatie bevat overlappende informatie, maar ook informatie die meer intern gericht is. Zoals verjaardagen van collega’s, personeelsuitjes en interne mededelingen. Deze informatie wordt gevoed vanuit de website, de data hoeft dus maar 1x ingevoerd te worden.
 

We werken graag voor AKOR
We werken graag voor AKOR

''Samen met de mensen van Bandwerk realiseren we het voor u!''

Ingrid Keestra
AKOR
We bouwen graag aan het merk AKOR
Een klant met merkwaarde: AKOR

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!