Jaar: 2024
Klant: Concept TV
Website: concept-tv.nl
Waar innovatie en flexibiliteit samenkomen!
Televisie kijken was nog nooit zo gemakkelijk.
01De klant

Ontdek Concept TV, waar innovatie en flexibiliteit samenkomen om een buitengewone ervaring te creëren! De opdrachtgever achter deze missie is Concept Mobile, een vooruitstrevend IT-services bedrijf dat gedreven wordt door een passie voor de recreatiebranche. Hun missie? Het bieden van grensverleggende oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van hun klanten. 

"Een grensverleggende oplossing voor tv kijken in de recreatiebranche."
02De oplossing

Bandwerk heeft de eer gehad om onderdeel te zijn van een van deze oplossingen. Voor Concept TV is er een krachtige backend (beheeromgeving) ontwikkeld. Deze tool stelt hen in staat om tv-boxen te beheren die subtiel achter televisies hangen, overal waar entertainment een essentieel onderdeel van de ervaring is. Zo kunnen deze tv-boxen ook worden gebruikt in opvanglocaties voor vluchtelingen. Daarnaast bieden we middels de door ons ontwikkelde app de mogelijkheid om het op de televisie zelf te installeren. Dit om diefstal tegen te gaan. Deze digitale oplossing vervangt de verouderde schotel technologie die vaak traag, van slechte kwaliteit en niet schaalbaar is. Maar daar blijft het niet bij - we gaan een stap verder door het naadloos integreren van het zenderaanbod via KPN, waardoor een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden ontstaat.

Het grote voordeel van deze oplossing is dat klanten niet gebonden zijn aan langdurige contracten met KPN. In plaats daarvan hebben de klanten nu de regie over hun zenderaanbod en prijzen. Daarnaast biedt deze oplossing direct voordeel voor de klanten omdat zij eenvoudig het beheer over de aangeboden zenders hebben. Bandwerk heeft een systeem ontwikkeld waarmee gebruikers zelf zenderpakketten kunnen samenstellen en monitoren hoeveel er wordt gekeken.

Tot slot is het vermeldenswaard dat Bandwerk als eerste ontwikkelpartner van KPN een werkend televisieplatform heeft gerealiseerd. We hebben een uitstekende gebruikerservaring gecreëerd met een menu dat zelfs indruk maakte op KPN, waarbij ze zich afvragen waarom ze dit niet in hun eigen app hadden geïmplementeerd.

concept-tv.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!