Jaar: 2024
Klant: Woningbehangen.nl
Innovatie offerte generator in optima forma.
Ruim 4 miljoen euro aan offerte aanvragen vanaf de start van woningbehangen.nl
01De klant

Welkom in de wereld van Woningbehangen.nl, waar vakmanschap en passie samenkomen om jouw huis te transformeren tot een waar meesterwerk!

Dit schildersbedrijf, gespecialiseerd in behangwerk, streeft naar uitbreiding van hun diensten en het verkopen van meer behanguren. Ze zochten naar een partner die hen kon helpen bij het genereren van meer werk en kwamen bij ons met het verzoek om een krachtige website te ontwikkelen die dit doel zou ondersteunen.

"Deze innovatie offertegenerator heeft voor ruim 1750 offerte aanvragen gezorgd!"
02De oplossing

Voordat Bandwerk begon te werken aan dit project, stond er in eerste instantie een blauw getinte website online. Maar al snel is er de cruciale vraag gesteld: wie is de ware doelgroep en sluit deze website daar nog wel op aan?

Uit onderzoek kwam een verrassende waarheid: het zijn voornamelijk vrouwen die zich met hart en ziel wijden aan de inrichting van hun huis. Met dit in gedachten, besloot Bandwerk het roer om te gooien. We pasten de vormgeving aan naar een stijl die vrouwen aanspreekt. Dit uitte zich in zachtroze tinten, voegde liefelijke accenten toe, gebruikte inspirerende fotografie en legde de nadruk op emotie. 

Maar dat was nog niet alles! Om onze boodschap nog duidelijker over te brengen, veranderden we de merknaam naar Woningbehangen.nl. Geen misverstanden meer - het is meteen duidelijk waar we voor staan! En als kers op de taart, introduceerden we een revolutionaire functie op de website: een gebruiksvriendelijke configurator waarmee bezoekers binnen twee minuten een op maat gemaakte offerte kunnen ontvangen voor het behangen van hun woning. Met slechts een paar klikken ontvangt de klant direct een gepersonaliseerde PDF-offerte in de inbox. Deze innovatie heeft geleid tot ruim 1750 offerte aanvragen en heeft woningbehangen.nl ruim 4,5 miljoen euro aan leads opgeleverd!

Deze aanpassingen leidden tot de creatie van een compleet nieuw merk met een nieuwe naam en bijbehorende huisstijl. We lanceerden gerichte social media campagnes om vrouwen te bereiken die hun huis willen omtoveren tot een thuis. 

woningbehangen.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!