Jaar: 2024
Klant: Ronde van Overijssel
'Ronde van Overijssel' straalt met nieuwe look
Jubileumeditie krijgt een make-over
01De klant

Stap binnen in de wereld van 'De Ronde van Overijssel' - een van de oudste en meest geprezen eendagswedstrijden van Nederland in de wielersport. Met een uitdagend parcours van 205,1 km trekt deze race internationale deelnemers en staat hij bekend om zijn brede steun van sponsoren en vrijwilligers.

In 2017 klopte 'De Ronde van Overijssel' bij ons aan met de vraag om hun rondeboek vorm te geven. Maar wij deden veel meer dan dat!

"Een eerbetoon aan traditie en innovatie"
02De oplossing

Ontdek hoe Bandwerk als creatieve partner nauw heeft samengewerkt met ‘De Ronde van Overijssel’ om elk aspect van dit unieke evenement te versterken! 

  • Vormgeving van het Rondeboek: Ons eerste en meest cruciale bijdrage? De vormgeving van het rondeboek. Elk jaar weer een must-have voor alle wieler sportliefhebbers. Met ons stramien zorgen wij voor consistentie en overzichtelijkheid, jaar naar jaar!

  • Complete make-over voor het jubileum: Maar dat is nog niet alles! Ter ere van de 70e jubileum editie hebben we een gedurfd voorstel gedaan: een complete make-over van het rondeboek. Het resultaat? Een frisse, nieuwe huisstijl die de ware essentie en rijke geschiedenis van het evenement weerspiegelt.

  • Breed scala aan materialen: Verder hebben we een breed scala aan materialen ontworpen, van opvallende spandoeken tot indrukwekkende podiumwagens, tot opvallende autobelettering en verleidelijke sponsorbrochures.

  • Uniek social bord: Speciaal ontworpen om gedeelde momenten op social media te bevorderen en de betrokkenheid van deelnemers en fans te vergroten.

In essentie heeft Bandwerk 'De Ronde van Overijssel' een frisse boost gegeven met een herkenbare nieuwe uitstraling die de komende jaren zal stralen!

rondevanoverijssel.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!