Jaar: 2024
Klant: Taurus
Website: taurusit.nl
De IT-dienstverlener die zich richt op het MKB.
Een website waarop te zien is welke IT-oplossingen Taurus kan bieden in de MKB-sector.
01De klant

Jullie hebben zowel de online- als offline uitingen van onze broer Taurus Kassasystemen aangepakt. Stiekem zijn we daar een beetje jaloers op en willen dan ook niet achterblijven. Zouden jullie voor ons een nieuwe website willen bouwen die laat zien welke

"Een fraaie functionele website, die goed laat zien wat onze diensten zijn. Dank daarvoor Bandwerk."
02De oplossing

De samenwerking met Taurus is de laatste jaren flink geïntensiveerd. Het bedrijf Taurus bestaat uit twee verschillende bedrijfstakken. Taurus Kassasystemen en Taurus IT. Met Taurus Kassasystemen werkten wij al succesvol samen aan het online bestelsysteem Besteleenvoudig.nl. Een online bestelomgeving die naadloos aansluit op de door Taurus geleverde kassasystemen, bij verschillende horecagelegenheden verspreid over het hele land.

Met meer dan 400 horecagelegenheden die gebruik maken van de kassasystemen van Taurus, is Taurus een bekende naam in de horecawereld. Om die naamsbekendheid meer ruchtbaarheid te geven staat Taurus jaarlijks op de Horecava in de RAI Amsterdam. Voor de editie van 2019 heeft Taurus gevraagd of wij met hen wilden sparren over de uitstraling op de beurs. De beursstand en andere uitingen waren al een paar jaar in gebruik en daarmee verouderd. 

Ons eenmaal verdiept hebbende in de uitingen van Taurus Kassasystemen ontdekten wij al snel dat niet alleen de offline uitingen verouderd waren, maar ook de website kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Een mooie gelegenheid om de algehele uitstraling aan te pakken en uniform naar buiten te treden. Met eigen, fotografie en herkenbare huisstijlelementen hebben wij ervoor gezorgd dat zowel de online als offline uitingen dezelfde uitstraling hebben. 

Met deze behaalde resultaten kon Taurus IT uiteraard niet achterblijven. Ook hun website was zwaar verouderd en kon wel een opknapbeurt gebruiken. Als automatiseerder binnen het MKB kun je jezelf niet verkopen met een gedateerde website, concurrenten timmeren online aan de weg en stilstaan is dan ook geen optie. Taurus IT weet hoe zijn een werkplek optimaal kunnen inrichten. Ze houden alle hard- en software up-to-date, informeren jou als bedrijf over de laatste ontwikkelingen en hebben een prachtig product portfolio voor het stroomlijnen van uw werkplek. 

Hoe zij dat doen, wat de mogelijkheden zijn en met welke bekende partners zij dit doen is allemaal terug te vinden op de nieuwe website. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de werkplek van jouw of je collega’s beter inrichten neem dan contact op met Taurus IT

taurusit.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!