Jaar: 2024
Klant: Polybouw Aluminium
Website: polybouw.nl
Polybouw
Enorme tijdswinst behaald dankzij foutenreductie in aanvraagformulieren
01De klant

We willen graag een nieuwe website en kun je ook even naar het logo kijken? Kunnen jullie dit moderniseren?

"Snel, vakkundig en creatief. Dat is het team van Bandwerk merkenbouwers"
02De oplossing

Onze relatie met Polybouw gaat al meer dan 10 jaar terug, waarbij we begonnen zijn met het verbeteren van het logo. Hier hebben we een aantal wijzigingen op gedaan, zodat hij technisch beter in elkaar zit en de focus meer op het woord Polybouw ligt. Vervolgens hebben we de website en andere uitingen meer voorzien van de diensten en projecten van Polybouw. Om de doelgroep een betere indruk te geven van de werkzaamheden en de toegevoegde waarde. 

De website die we vervolgens hebben gemaakt is strak en overzichtelijk, met de gewenste uitstraling dat Polybouw staat voor hoge kwaliteit. Met een overzichtelijk portfolio. Op de website hebben we verder een service-aanvraagformulier ingebouwd. Klanten voeren zelf hun vragen of gegevens in. De foutenreductie is daarmee behoorlijk omlaag gegaan. Omdat er geen verkeerde interpretaties of verkeerd verstane informatie meer wordt ingevoerd.

Daarnaast zijn we bezig geweest met een narrowcasting-systeem. Dit hebben we in twee doeleinden gesplitst: met externe informatie en een systeem met interne informatie. Zo zie je op het scherm bij de receptie externe informatie over bijvoorbeeld recente projecten, statistieken over zonnepanelen en belangrijk nieuws uit nu.nl. Op televisieschermen op de werkvloer zien de medewerkers overlappende informatie, maar ook informatie die meer intern gericht is. Denk hierbij aan verjaardagen van collega’s, personeelsuitjes en interne mededelingen. De informatie wordt gevoed vanuit de website, waardoor de data maar 1x ingevoerd hoeft te worden.

Naast de website en het logo hebben we door de jaren heen gewerkt aan projecten als: belettering bedrijfswagens, uitnodigingen, advertenties, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en reclameborden. De hoekige uitsneden die je in sommige uitingen ziet, komt voort uit het logo. Om herkenbaarheid te creëren.

polybouw.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!