Jaar: 2024
Klant: Repair & Protection
Repair & Protection specialist in het herstellen v
Je kozijn met een kleine ingreep weer als nieuw
01De klant

Ik ben al een tijdje als ZZP’er aan het werk. Het moment is daar om de volgende stap te nemen. Kunnen jullie mij helpen met het professionaliseren van mijn visuele communicatie?

"Een betrouwbare partner, die net als ik snel en vakkundig te werk gaat"
02De oplossing

Wim kwam binnen met de vraag of wij voor hem een logo en huisstijl konden maken. Hij was immers al een tijdje actief als ZZP’er en wilde een professionelere uitstraling van zijn bedrijf. 

Samen met Wim hebben wij om tafel gezeten om zijn wensen op papier te zetten. Aan de hand van dit wensenlijstje hebben wij een logo ontworpen, een logo met een in het oog springend beeldmerk. Een fris, modern en herkenbaar beeldmerk. Daarnaast hebben wij modern en vriendelijk lettertype toegepast. Dit in combinatie met de frisse kleuren maakt een mooi geheel.

Op basis van het ontworpen logo hebben we een huisstijl gemaakt. In alle huisstijldragers vind je het opvallende kleurenpallet en het beeldmerk terug. In sommige gevallen hebben we ervoor gekozen het beeldmerk als watermerk op de achtergrond terug te laten komen.
Het continu terug laten keren van het beeldmerk zorgt voor herkenning.

Kunststof- en aluminium kozijnen repareren is een specialistische klus. Met een minimale ingreep kan Repair & Protection ervoor zorgen dat je kozijn er weer als nieuw uitziet en het weer jaren mee kan. Niet iedereen weet dat dit tot de mogelijkheden behoort. Daarom is ook een website ontwikkeld. Een website die vooral gefocust is op het laten zien van de resultaten die Wim met zijn werk behaald. Door foto’s van vóór en na de reparatie te laten zien worden klanten overtuigd om voor Repair & Protection te kiezen. Wanneer een klant eenmaal overtuigd is van de meerwaarde van Repair & Protection, kan via de website eenvoudig contact opgenomen worden. Ook deze website is gekoppeld aan Bandwerkplus, ons eigen CMS. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe resultaten kun eenvoudig door Wim zelf toegevoegd worden aan de website.

Het resultaat?
Een fris en modern logo. Een opvallend en in het oog springende huisstijl, gecombineerd met een rustige en overzichtelijke website. Een website die laat zien wat het resultaat is van de inspanningen van Repair & Protection. Hierdoor weet u, dat u voor kozijn reparaties groot of klein bij Repair & Protection moet zijn.

repairenprotection.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!