Jaar: 2024
Klant: Koers Oost
Website: koersoost.nl
Ruim 30.000 sollicitaties via koersoost.nl
Website met innovatieve navigatie naar vacatures
01De klant

We willen graag een nieuwe website. Nu moeten we elke vacature handmatig invoeren en invullen. Dat moet toch makkelijker en sneller kunnen?

"De uitgebreide technische koppelingen van de website met onze software Tigris, geeft ons een voorsprong."
02De oplossing

De website kon zeker sneller en makkelijker, daar zijn we mee aan de gang gegaan. We hebben een overzichtelijke website ontwikkeld. Die niet alleen soepel werkt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is. 

Bezoekers kunnen snel vacatures vinden die passen bij hun interesse en vaardigheden. Een automatische koppeling met de jobboard Indeed.nl zorgt voor een nog betere vindbaarheid van de beschikbare banen. 

Uiteraard kunnen kandidaten ook via de website direct op een functie solliciteren. Om dat proces soepel te laten verlopen, is de website aan ‘de achterkant’ gekoppeld aan het backofficeprogramma Tigris, waar binnen Koers Oost mee gewerkt wordt. Sollicitaties worden hier automatisch in opgeslagen. Anderzijds worden ook de aangemaakte vacatures automatische vanuit dit programma op de website gepubliceerd. Deze koppeling heeft de intercedenten van Koers Oost enorm veel tijdwinst opgeleverd, omdat het publiceren en het registreren van de sollicitaties eerder handmatig moest gebeuren. Onlangs zijn er nog extra functies in gebouwd die het mogelijk maken om een ingeschreven kandidaat nog sneller te kunnen matchen aan een nieuwe baan. 

Het afstemmen van de website en de sollicitatiemogelijkheid op de behoeften van de bezoekers, is een continue proces. Daarin blijven we constant op zoek naar meer en betere conversie. Zo is er pas nog een What’sApp functie voor elke intercedent aan de contactmogelijkheden toegevoegd. Maar ook veranderende wet- en regelgeving vereisen regelmatig aanpassingen in de online functies. Via deze website wordt namelijk veel privacygevoelige informatie verwerkt. 

De door ons gebouwde website voor Koers Oost speelt inmiddels een prominente rol in het werven van kandidaten, verwerken van sollicitaties en matchen van juiste kandidaten aan de juiste baan. Op dit moment worden er jaarlijks 5.000 sollicitaties via www.koersoost.nl ontvangen en verwerkt. 
 

koersoost.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!