Jaar: 2020
Klant: MetZorg
Website: metzorg.nl
Metzorg
Minder frustratie, meer productiviteit en herkenbaarheid
01De klant

MetZorg uit Nijverdal is een specialist in herstelgerichte dienstverlening voor mensen die te maken hebben met letselschade door een ongeval of medisch incident. Zij richten zich op het herstelproces van de cliënt, waarbij ze samenwerken met alle betrokken partijen om oplossingen te creëren die passen bij de unieke situatie van de cliënt.

Metzorg kwam bij ons met de vraag voor meer naamsbekendheid. Het resultaat is te zien. 

"Mooi werk Bandwerk! - Tom Rodijk"
02De oplossing

In onze gesprekken werd duidelijk dat de grootste verbeterpunten online waren te vinden. Er stond op de website weinig informatie over de werkzaamheden van Metzorg. En het bleek dat de website veel frustraties opleverde, aangezien het veel tijd en moeite kostte om informatie op de site te krijgen. Hier zijn we dus mee aan de slag gegaan. Zo hebben we een website ontworpen die weer helemaal van deze tijd zijn. Met een strakke vormgeving die past bij rest van de communicatie-uitingen. 

Aan de achterkant hebben we de website zo efficiënt mogelijk ingericht. Het is voor de medewerkers een stuk eenvoudiger om snel informatie op de website te plaatsen. Zo kunnen ze de casussen zonder frustratie online zetten. En zijn ze er niet onnodig lang mee bezig, wat de productiviteit ten goede komt. De diensten op de website zijn uitvoerig uitgelegd, prominenter aanwezig en beter vindbaar. Bezoekers hebben een veel beter idee van wat de werkzaamheden van Metzorg zijn. En kunnen zich herkennen in casussen. De drempel om Metzorg in te schakelen wordt hiermee verlaagd. 

Uniformiteit en een duidelijke communicatiestrategie van flyers tot kerstkaarten, van website tot visitekaartjes.Metzorg kan weer een tijdje door met hun (re)branding. De website is met name het digitale visitekaartje en zorgt voor meer verkeer, meer aanvragen en duidelijke klantcasussen waarin potentiële clienten zich herkennen. Uiteraard is de website weer eenvoudig te beheren met ons eigen CMS, Bandwerkplus.

metzorg.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!