Jaar: 2024
Klant: Fanclub Liverpool FC
Website: liverpoolfc.nl
Fanclub Liverpool
Een optimale betrokkenheid, dankzij de makkelijk te beheren website
01De klant

Wij zijn de officiële Nederlandse fanclub van Liverpool. Onze website is erg verouderd en past niet bij de professionaliteit die we graag willen uitstralen. Ook het beheer kost ons veel tijd en energie. Kunnen jullie ons hierbij helpen?

"''De website onderhouden is een feestje!''"
02De oplossing

We hebben een sterke website ontwikkeld die professionaliteit uitstraalt en aan de achterkant makkelijk te beheren is. Zo kunnen bezoekers eenvoudig een lidmaatschap van de fanclub aanvragen. Leden kunnen na in te loggen op een eenvoudige manier online wedstrijdtickets bestellen. Daarnaast hebben we een module gebouwd waarbij leden kunnen stemmen op de speler van de maand. Dit zorgt voor meer betrokkenheid binnen de club.

De website is aan de achterkant makkelijk te beheren. Waardoor nieuwe evenementen en nieuwe foto’s snel en eenvoudig te plaatsen zijn. De website is een centraal communicatiemiddel geworden. Hierdoor is de betrokkenheid behoorlijk verbeterd. Daarnaast zijn ze erg enthousiast over het eenvoudige beheer. Er kunnen nu meer mensen het beheer verzorgen van de website. Zaken komen sneller en overzichtelijker op de website. Intern maakt hen dit efficiënter en flexibeler. Dit straalt weer uit naar buiten toe en geeft de business club de professionele uitstraling die het wenst.  

liverpoolfc.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!