Jaar: 2022
Klant: Ante Coaching
Website: antecoaching.nl
Een eerste indruk kun je maar één keer maken.
Van idee tot realisatie: Bandwerk helpt Ante Coaching met online zichtbaarheid.
01De klant

Ante Coaching is een toonaangevend coachingsbedrijf dat zich richt op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder leiding van Ann Spakman helpt Ante Coaching individuen hun doelen te bereiken. Ze bieden diverse maatwerktrajecten aan, zoals loopbaancoaching, persoonlijke coaching en studiekeuzecoaching. Daarnaast verzorgen ze ook trainingen op maat, TMA Talentenanalyses en individuele coaching.

Ante Coaching was op zoek naar een bedrijf die kon helpen met het bouwen van een branding en website inclusief het ontwerpen van alle communicatie-uitingen. Dan ben je bij Bandwerk aan het juiste adres!

"Begeleiding op weg naar jouw doelen!"
02De oplossing

Om de online zichtbaarheid van Ante Coaching te vergroten, heeft Bandwerk de handen uit de mouwen gestoken. Zo heeft Bandwerk een volledig nieuwe website ontwikkeld, gecombineerd met een aansprekende branding.

De nieuwe website is modern, gebruiksvriendelijk en straalt professionaliteit uit. Ontworpen met de nieuwste technologieën, biedt de site een optimale gebruikerservaring en alle benodigde informatie voor bezoekers om eenvoudig contact op te nemen of een afspraak te maken met Ante Coaching.

Daarnaast hebben we de branding van Ante Coaching ontwikkeld, inclusief een herkenbaar logo en kleurenpalet. Deze elementen zorgen voor een frisse, betrouwbare en professionele uitstraling die perfect past bij de missie van Ante Coaching. 

Bandwerk is ervan overtuigt dat de website en de branding Ante Coaching zullen helpen om hun doelgroep beter te bereiken en hun online zichtbaarheid aanzienlijk te vergroten.

antecoaching.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!