Jaar: 2021
Klant: Wifiticket.nl
Website: wifiticket.nl
Efficiënte WiFi-oplossingen voor vakantieparken
01De klant

Concept Mobile, een leidend IT-partner in de recreatiebranche, benaderde ons met een uitdagend verzoek: een platform ontwikkelen waarmee gasten gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot WiFi-netwerken op recreatieparken, zonder tussenkomst van de receptie. Daarnaast wilden ze meer controle over het netwerkgebruik en een naadloze integratie met het reserveringssysteem. De vraag was: hoe kunnen we dit op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier vormgeven?

"In drie jaar tijd hebben zo'n 3,5 miljoen gasten gebruik gemaakt van wifi-ticket."
02De oplossing

Mensen hebben tegenwoordig het gevoel dat ze niet meer zonder internet kunnen en willen altijd en overal de beschikking hebben over een werkende internetverbinding. Ook wanneer ze aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie. Om deze reden is WiFi-ticket.nl ontwikkeld, een platform dat gasten zelf online toegang tot het WiFi-netwerk geeft. Voorheen kostte deze klus het personeel van de receptie veel tijd. Tijd die vooral op incheck-dagen wel beter besteed kan worden door het receptiepersoneel.

De oplossing die Bandwerk voor WiFi-ticket.nl gerealiseerd heeft, bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gebruiksvriendelijke website: Een heldere website met een handige plugin om het voordeel van WiFi-ticket te berekenen. Deze plugin is duidelijk en overzichtelijk, hiermee is dit een voordeel voor deze website.

  • Persoonlijke logins voor gasten: Verbeterd netwerkbeheer en de mogelijkheid om misbruik te analyseren en te voorkomen.

  • Koppeling met reserveringssysteem met API-integratie: Automatische verstrekking van WiFi-tickets bij reserveringen, waardoor receptiewerkzaamheden verminderd worden en processen geoptimaliseerd worden.

  • Herkenbaar logo: Een herkenbaar en passend logo voor WiFi-ticket.nl.

Deze oplossingen hebben niet alleen bijgedragen aan een efficiëntere werking van het receptiepersoneel, verbeterde klanttevredenheid en verhoogde netwerkbeveiliging, maar hebben ook positief bijgedragen aan een verhoogde gasttevredenheid en een betere bedrijfsuitstraling. Een leuke en veelzijdige opdracht!

wifiticket.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!