Jaar: 2023
Klant: Holcon
Website: holcon.com
Holcon in een nieuw jasje!
Nieuwe rebranding en frisse websitevernieuwing
01De klant

Maak kennis met Holcon, de duurzame basis voor elk bouwproject. Holcon is een gevestigd bouwbedrijf in Markelo, gespecialiseerd in de realisatie van projecten in diverse sectoren, waaronder infrastructuur, industriële bouw, utiliteitsbouw en woningbouw. Naast het bouwen van complete projecten biedt Holcon ook gespecialiseerde diensten aan op het gebied van engineering, montage, renovatie en duurzaamheid.

"Holcon en Bandwerk: samen bouwen aan een duurzame toekomst!"
02De oplossing

Holcon schittert in een compleet nieuw jasje dankzij Bandwerk! Tijdens dit project hebben wij de rebranding en de website van Holcon grondig aangepakt. Het resultaat is een frisse en professionele uitstraling die perfect aansluit bij de ambitieuze doelen van Holcon.

De nieuwe huisstijl, met een duidelijk logo en moderne typografie, zorgt voor een eigentijdse en uitnodigende look. De nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief. Bezoekers kunnen hier alles ontdekken over de uitgebreide diensten van Holcon, eerdere indrukwekkende projecten bekijken en eenvoudig contact opnemen met het bouwbedrijf. 

Holcon is ervan overtuigd dat de nieuwe branding bijdraagt aan hun succes en wij zijn trots om hieraan bijgedragen te hebben. Dankzij de vernieuwde uitstraling kan Holcon haar klanten nu nog beter van dienst zijn en haar positie in de markt versterken. 

holcon.com
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!