Jaar: 2022
Klant: Guus Baan Sport en Health
Website: guusbaan.nl
Revolutionaire branding in personal training
De nieuwe uitstraling van Guus Baan
01De klant

In het mooie Enter vind je Guus Baan, een personal trainer met een passie voor het verbeteren van zowel de fysieke als mentale gezondheid van zijn klanten. Zijn aanpak is veelzijdig: van persoonlijke training en dynamische groepstrainingen tot inspirerende bedrijfstrainingen. Hoewel Guus al een aantal tevreden klanten heeft mogen helpen, worstelt hij nog met een belangrijk vraagstuk: hoe kan hij zichzelf onderscheiden in deze concurrerende markt en duidelijk maken dat hij niet zomaar een personal trainer is?

"Een visie omgezet in een krachtige merkidentiteit"
02De oplossing

Naar aanleiding van de vraag van Guus Baan heeft Bandwerk een oplossing gerealiseerd die zijn personal training business naar een hoger niveau tilt:

  • Nieuwe branding: Een compleet nieuwe huisstijl, inclusief een frisse bedrijfsnaam en een opvallend logo, zorgt voor een herkenbare en professionele uitstraling.

  • Aantrekkelijke website: Een nieuwe, moderne website die niet alleen informatief is, maar ook uitnodigend en gebruiksvriendelijk is.

  • Social media posts: Professioneel ontworpen social media posts om Guus’ online aanwezigheid te versterken en potentiële klanten te bereiken.

  • 'Mijn Guus Baan' omgeving: Een innovatief platform voor klant statistieken en voortgangsmonitoring, met een naadloze integratie van aanmeldingen op guusbaan.nl. Hierdoor hebben klanten direct inzicht in hun voortgang vanaf hun eerste les.

  • Klantgroeperingstool: Trainers kunnen klanten eenvoudig indelen in groepen, wat zorgt voor een overzichtelijke planning en communicatie over sportsessies.

  • Pand aankleding: Het pand is voorzien van stijlvolle akoestische panelen, ontworpen door Bandwerk, die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Met deze uitgebreide oplossing heeft Bandwerk ervoor gezorgd dat Guus Baan niet zomaar een personal trainer is, maar vooruitstrevend in zijn vakgebied. Klaar om de concurrentie ver achter zich te laten!

guusbaan.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!