Jaar: 2024
Klant: Effink Groep Hengevelde
Website: effink.com
Uw veiligheid wordt door hen belicht.
Het besef van verkeersveiligheid verbeteren.
01De klant

We zijn gehackt! Onze huidige website is verouderd en ten prooi gevallen aan hackers. Tijd voor een nieuwe website. We hebben goede verhalen over jullie gehoord, zouden jullie eens met ons mee willen denken? Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid, hoe late

"Bandwerk doet meer dan je vraagt, ze denken mee, stellen vragen en leveren daardoor wat wij zochten in een website."
02De oplossing

Het dienstenaanbod van Effink Groep Hengevelde is, net als de werkgebieden waarin zij actief zijn, zeer uitgebreid. Om bezoekers van de website toch naar de juiste informatie te leiden hebben wij een filtering op de website toegepast. Bij binnenkomst kun je als bezoeker zelf opzoek gaan naar informatie of je laten sturen. Kies bijvoorbeeld voor: ”Ik ben actief in de wegenbouw” en je wordt geleid naar een pagina met het complete dienstenaanbod binnen het werkgebied “Wegenbouw”. Ben je als bezoeker van de website niet helemaal zeker welke oplossing je jouw probleem moet hebben, dan kun je aan de hand van gerealiseerde projecten zien wat Effink voor jou kan betekenen. Op de projectpagina’s vindt men vervolgens links naar de toegepaste diensten waardoor de bezoeker altijd bij de voor hem juiste informatie terecht komt.

Uiteraard is de website zo ingericht dat snel en eenvoudig contact opgenomen kan worden met de mensen van Effink. Zo vindt men ten aller tijden een menubalk bovenaan het scherm met de optie om 24/7 contact op te nemen met Effink om eventuele storingen te melden en te laten verhelpen.

Deze website is aan de achterkant gekoppeld aan Bandwerkplus.nl, ons eigen CMS waar eenvoudig projecten, nieuwsitems of werkgebieden aan de website toegevoegd kunnen worden.

effink.com
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!