Jaar: 2023
Klant: AKOR
Website: werkenbijakor.nl
Doe jij de AKOR DNA-test?
Een innovatieve wervingswebsite voor AKOR: gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en effectief!
01De klant

In zowel Rijssen, Nijverdal als Pijnacker bevindt zich AKOR, een vooraanstaand bouwbedrijf met expertise in wonen, werken, winkelen en restauratie. AKOR opereert zowel nationaal als internationaal en bedient een divers klantenbestand, waaronder bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Ze staan bekend om hun klantgerichte aanpak en het vermogen om met klanten mee te denken. Om hun team uit te breiden met enthousiaste nieuwe werknemers, heeft AKOR de hulp van Bandwerk ingeroepen.

"De interactieve AKOR DNA-test is een unieke manier om potentiële werknemers te enthousiasmeren!"
02De oplossing

Om AKOR te helpen bij het werven van nieuwe, gemotiveerde medewerkers en het presenteren van hun vacatures, heeft Bandwerk een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke 'werken bij' website ontwikkeld: werkenbijakor.nl.

Deze website is ontworpen met alle benodigde functionaliteiten om de zoektocht naar nieuwe collega's makkelijk te maken:

  • Duidelijke vacatures: alle beschikbare functies worden overzichtelijk weergegeven.

  • Geavanceerd filtersysteem: potentiële werknemers kunnen eenvoudig filteren op functietitel en locatie, waardoor ze snel de juiste vacature vinden.

  • Interactieve AKOR DNA-test: met een knipoog kunnen potentiële medewerkers deze test invullen om te ontdekken of zij het in zich hebben om een echte AKOR-collega te worden. Dit voegt een speelse en humoristische touch toe aan de sollicitatie-ervaring.

De website biedt een visueel aantrekkelijke gebruikerservaring, die niet alleen informatief is maar ook de unieke bedrijfscultuur van AKOR weerspiegelt. Dankzij Bandwerk heeft AKOR nu een krachtig middel om hun team uit te breiden met de juiste talenten.

werkenbijakor.nl
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!