Kom met jullie website of een webpagina hoger in Google, met behulp van SEO

Zoekmachineoptimalisatie (ook wel SEO) is het optimaliseren van je online aanwezigheid. Uitgangspunt is je doelgroep in combinatie met zoekmachines als Google. Informatie die je online deelt dient overzichtelijk te zijn en een bepaald doel te hebben. Zo voeg je waarde toe aan bezoekers van bijvoorbeeld je website of social media. 

Bij zoekmachineoptimalisatie zorg je voor een constante wisselwerking van de informatie die je deelt en de techniek. De juiste technieken achter je website en informatie zullen ervoor zorgen dat je hoger komt in de zoekresultaten van Google. Zo ben je beter vindbaar voor (potentiële) klanten. Dit zul je alleen vast kunnen houden en verbeteren als je informatie een doel heeft en ook zo gewaardeerd wordt door je websitebezoekers. Meer bezoekers die langer op je website blijven zullen vervolgens gewaardeerd worden door Google. Met als beloning een hogere positie.    

Er zijn behoorlijk veel punten waarop je je online aanwezigheid kunt optimaliseren. De belangrijkste pijlers zijn: techniek, content en de autoriteit. Deze pijlers dienen optimaal en volgens de laatste standaarden ingesteld en op elkaar afgesteld te zijn. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om dit te doen. Zeker als je niet weet wat er van je verwacht wordt. Kom je er niet uit? Laten we samen aan de slag gaan om het optimale uit je website te halen en beter vindbaar te worden!   
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Wiljan
van Dalen

Developer

Hans
van der Stouw

Merkgever

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Mark
Schotman

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Tristan
ter Harmsel

Afstudeerder Software Developer

Joanne
Averesch

Afstudeerder Creative Business

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Sven
Lammertink

Stagiair Software Developer

Aaron
Kahraman

Afstudeerder Software Developer

Ineke
Ooms

† 12 maart 2023

Arco
Voortman

Facilitair medewerker