Snel en veel producten online verkopen, dankzij een sterke webshop

Willen jullie een webshop laten maken om via het internet producten te verkopen? Een webshop is een website waarmee een websitebezoeker online producten kan aanschaffen. Een webshop bevat artikelen die je kunt toevoegen aan een winkelwagen en vervolgens kunt betalen. Achter dit proces hangen beduidend meer technieken, dan achter een reguliere website. Het is bij het ontwerpen van een webshop de uitdaging om de artikelen overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden. Zodat een webshopbezoeker overgaat tot aankoop van een of meerdere producten. 

De processen van bezoek tot uiteindelijke bezorging dienen probleemloos te verlopen. De producten dienen overzichtelijk in categorieën te zijn ingedeeld, de productinformatie informatief en compleet. Ook dient de webshopbezoeker een of meerdere producten gemakkelijk te kunnen bestellen. Het is hierbij zaak dat niets hapert en foutmeldingen geeft. De concurrentie op het gebied van webshops is groot, dus als er te veel fout gaat zal een consument snel overstappen.

Lopen jullie met het idee om een webshop te beginnen of willen jullie de huidige webshop verbeteren? Gaat de verkoop nog niet zoals verwacht en gewenst en zijn jullie op zoek naar verbeteringen? We maken een mooie, soepele en converterende webshop voor jullie, die helemaal aan de wensen en behoeften voldoen. Of helpen bij het optimaliseren van jullie huidige webshop. 
 

Webshop

Bij deze succesverhalen hebben we dit toegepast

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Lennard
van de Maat

Developer

Wiljan
van Dalen

Developer

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Indy
Hermsen

Contentmarketeer

Mark
Schotman

Developer

Sven
Lammertink

Developer

Hans
van der Stouw

Merkgever

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding