Snel en veel producten online verkopen, dankzij een sterke webshop

Willen jullie een webshop laten maken om via het internet producten te verkopen? Een webshop is een website waarmee een websitebezoeker online producten kan aanschaffen. Een webshop bevat artikelen die je kunt toevoegen aan een winkelwagen en vervolgens kunt betalen. Achter dit proces hangen beduidend meer technieken, dan achter een reguliere website. Het is bij het ontwerpen van een webshop de uitdaging om de artikelen overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden. Zodat een webshopbezoeker overgaat tot aankoop van een of meerdere producten. 

De processen van bezoek tot uiteindelijke bezorging dienen probleemloos te verlopen. De producten dienen overzichtelijk in categorieën te zijn ingedeeld, de productinformatie informatief en compleet. Ook dient de webshopbezoeker een of meerdere producten gemakkelijk te kunnen bestellen. Het is hierbij zaak dat niets hapert en foutmeldingen geeft. De concurrentie op het gebied van webshops is groot, dus als er te veel fout gaat zal een consument snel overstappen.

Lopen jullie met het idee om een webshop te beginnen of willen jullie de huidige webshop verbeteren? Gaat de verkoop nog niet zoals verwacht en gewenst en zijn jullie op zoek naar verbeteringen? We maken een mooie, soepele en converterende webshop voor jullie, die helemaal aan de wensen en behoeften voldoen. Of helpen bij het optimaliseren van jullie huidige webshop. 
 

Webshop

Bij deze succesverhalen hebben we dit toegepast

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Sven
Lammertink

Stagiair Software Developer

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Wiljan
van Dalen

Developer

Mark
Schotman

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Ineke
Ooms

† 12 maart 2023

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Hans
van der Stouw

Merkgever

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Aaron
Kahraman

Afstudeerder Software Developer

Tristan
ter Harmsel

Afstudeerder Software Developer

Joanne
Averesch

Afstudeerder Creative Business