Snel en veel producten online verkopen, dankzij een webshop

Een webshop is een website waarmee een websitebezoeker online producten kan aanschaffen. Een webshop bevat artikelen die je kunt toevoegen aan een winkelwagen en vervolgens kunt betalen. Achter dit proces hangen beduidend meer technieken, dan achter een reguliere website. Het is bij het ontwerpen van een webshop de uitdaging om de artikelen overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden. Zodat een webshopbezoeker overgaat tot aankoop van een of meerdere producten. 

De processen van bezoek tot uiteindelijke bezorging dienen probleemloos te verlopen. De producten dienen overzichtelijk in categorieën te zijn ingedeeld, de productinformatie informatief en compleet. Ook dient de webshopbezoeker een of meerdere producten gemakkelijk te kunnen bestellen. Het is hierbij zaak dat niets hapert en foutmeldingen geeft. De concurrentie op het gebied van webshops is groot, dus als er te veel fout gaat zal een consument snel overstappen.

Lopen jullie met het idee om een webshop te beginnen of willen jullie de huidige webshop verbeteren? Gaat de verkoop nog niet zoals verwacht en gewenst en zijn jullie op zoek naar verbeteringen? We maken een mooie, soepele en converterende webshop voor jullie, die helemaal aan de wensen en behoeften voldoen. Of helpen bij het optimaliseren van jullie huidige webshop. 
 

Webshop

Bij deze succesverhalen hebben we dit toegepast

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Demiën
Drost

Developer

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Lisa
Meulman

grafisch vormgever i.o.

Hans
van der Stouw

Merkgever

Mark
Schotman

Developer i.o.

Melvin
Devedžić

Developer

Ineke
Ooms

Boekhouding

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Reinbert
Oude Kempers

Developer

Merel
Troost

Developer i.o.