Specifiek op zoekwoorden (meetbaar) adverteren

Adverteren op zoekmachines als Google (ook wel SEA) is een goede manier om bezoekers (tegen betaling) naar je website te halen. Iemand die zoekt, typt een zoekopdracht in. Op basis van deze zoekopdracht worden er zoekresultaten getoond. De advertentie die het beste in elkaar zitten en naar de beste website leiden (of het meeste betalen) worden bovenaan de resultaten getoond. 

Klikt iemand op je advertentie, dan betaal je hier een bepaald bedrag voor. Je betaald dus alleen als iemand via de advertentie op je website komt, hier kun je een maximaal budget aan hangen. Je kunt precies zien hoeveel mensen op je advertentie hebben geklikt en wat dit heeft gekost. Vandaar dat deze manier van adverteren zo efficiënt is.
 
Het is de kunst om je advertentie zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat een potentiële klant verleid wordt om naar jouw website te gaan. Voorafgaand is het zaak om je website zo in te richten dat de bezoeker wat heeft aan zijn websitebezoek en hetgeen doet wat jij graag wilt. Daarom is het belangrijk dat je website hierop ingesteld en ingericht is. Daarnaast zijn er verschillende instellingen, keuzes en technieken om je advertenties zoveel mogelijk resultaten te laten halen, voor een zo laag mogelijk budget. We kunnen en willen je hier graag bij helpen, voor een optimaal rendement.  
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Lennard
van de Maat

Developer

Wiljan
van Dalen

Developer

Mark
Schotman

Developer

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Hans
van der Stouw

Merkgever

Sven
Lammertink

Developer

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Indy
Hermsen

Contentmarketeer