Bespaar kosten en reduceer fouten met datakoppelingen

Met datakoppeling bedoelen we het koppelen van de website met andere pakketten, zoals een ERP-systeem. Dankzij deze koppelingen hoef je een toevoeging of wijziging aan je assortiment maar één keer in te voeren. Dit bespaart jullie (veel) tijd en geld en zorgt ervoor dat de kans op fouten in jullie informatie aanzienlijk minder is. Door een synchronisatie (waarvan we het moment van verversen zelf in kunnen stellen) haalt jullie website de data op, uit het te koppelen systeem. Zodat de data op jullie website altijd up-to-date is. 

Het is ook mogelijk om jullie website te koppelen met klantreviews. Zo maken we veel gebruik van klantenvertellen.nl. We synchroniseren de XML iedere 10 minuten zodat de reviews ook op je website te zien zijn. Het lezen van ervaringen van bestaande klanten, kan potentiële klanten over de streep trekken. Het geeft jullie merk daarnaast een betrouwbaardere uitstraling. Google waardeert klantreviews ook, waardoor je met jullie website hoger komt te staan in de zoekresultaten. We hebben dit o.a. toegepast bij de website van woningbehangen.nl en dierenartsenpraktijkriessen.nl

Hebben jullie te maken met productinformatie-systemen en willen jullie dergelijke informatie graag op jullie website tonen? Kan geregeld worden. Door de inzet van soap-connecties, XML-koppelingen en data-uitwisselingen hebben we voor www.koersoostpersoneel.nl bijvoorbeeld een tijdswinst van 600% weten te realiseren. De webshop van Geran synchroniseert iedere 5 minuten met AFAS (softwarepakket), zodat de prijzen altijd actueel zijn.

Datakoppeling

Bij deze succesverhalen hebben we dit toegepast

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Wiljan
van Dalen

Developer

Sven
Lammertink

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Indy
Hermsen

Contentmarketeer

Hans
van der Stouw

Merkgever

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Lennard
van de Maat

Developer

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Mark
Schotman

Developer