Jaar: 2024
Klant: Knol Projecten
Knol Projecten, Natuursteen & Keramiek
Een nieuwe start, een nieuwe identiteit dezelfde kwaliteit in een herkenbaar jasje
01De klant

Wij nemen onder de naam Knol Projecten een bedrijf over, kunnen jullie meedenken over het ontwikkelen van een eigen merkidentiteit?

"Bandwerk heeft steengoed werk geleverd!"
02De oplossing

Kunnen jullie een logo en een website voor ons maken? Dat was de vraag die Knol Projecten ons aan de telefoon stelde. Uiteraard kunnen wij dat. Na telefonisch uit te hebben gelegd hoe zo’n proces in elkaar steekt, hebben wij de mannen van Knol Projecten bij ons op kantoor uitgenodigd om de wensen in kaart te brengen. In deze gesprekken hebben zij ons laten weten dat ze vooral in het hoger segment werkzaam zijn. Levering en montage van natuursteen & keramiek bij ketens als Van der Valk Hotels & Restaurants is dagelijkse kost voor deze jongens. De nieuw te ontwikkelen huisstijl en bijbehorende website moet dan ook dit segment aanspreken.

Met een strakke chique vormgeving hebben wij een logo ontwikkeld dat subtiel maar toch krachtig en herkenbaar is. De gekozen kleurencombi is niet alledaags in deze branche, maar valt juist daardoor op. Elementen uit het beeldmerk zijn op subtiele wijze terug te vinden in huisstijldragers als het briefpapier, de enveloppen en het visitekaartje.

Om ook online zichtbaar te zijn is er een bijpassende website ontwikkeld. Deze website heeft als hoofddoel het inspireren van bezoekers. In hoofdzaak architecten en projectontwikkelaars. Fraaie fotografie en een inspirerend portfolio moeten deze doelgroep overtuigen om met Knol Projecten te gaan samenwerken. Mooie grote sfeerbeelden zijn de eyecatchers in dit webontwerp, “Één foto zegt meer dan duizend woorden”. Aan de achterkant is deze website aangesloten op ons eigen CMS: Bandwerkplus.nl hierdoor is de website eenvoudig up-to-date te houden door de klant zelf.

knolprojecten.nl/
Laten we een kopje koffie drinken!

Ontdek hoe onze expertise in vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw digitale ambities waarmaken!