Resultaat: "Een prettige langdurige samenwerking, met uitingen die herkenbaar en volledig naar wens zijn."

We zijn eerst met het logo bezig geweest. Hier hebben we een aantal wijzigingen op gedaan, zodat hij technisch beter in elkaar zit en de focus meer op het woord Polybouw ligt. Vervolgens hebben we de website en andere uitingen meer voorzien van de diensten en projecten van Polybouw. Om de doelgroep een betere indruk te geven van de werkzaamheden en de toegevoegde waarde. 

De website die we vervolgens hebben gemaakt is strak en overzichtelijk, met de gewenste uitstraling dat Polybouw staat voor hoge kwaliteit. Met een overzichtelijk portfolio. Op de website hebben we verder een service-aanvraagformulier ingebouwd. Klanten voeren zelf hun vragen of gegevens in. De foutenreductie is daarmee behoorlijk omlaag gegaan. Omdat er geen verkeerde interpretaties of verkeerd verstane informatie meer wordt ingevoerd.

Daarnaast zijn we bezig geweest met een narrowcasting-systeem. Dit hebben we in twee doeleinden gesplitst: met externe informatie en een systeem met interne informatie. Zo zie je op het scherm bij de receptie externe informatie over bijvoorbeeld recente projecten, statistieken over zonnepanelen en belangrijk nieuws uit nu.nl. Op televisieschermen op de werkvloer zien de medewerkers overlappende informatie, maar ook informatie die meer intern gericht is. Denk hierbij aan verjaardagen van collega’s, personeelsuitjes en interne mededelingen. De informatie wordt gevoed vanuit de website, waardoor de data maar 1x ingevoerd hoeft te worden.

Naast de website en het logo hebben we door de jaren heen gewerkt aan projecten als: belettering bedrijfswagens, uitnodigingen, advertenties, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en reclameborden. De hoekige uitsneden die je in sommige uitingen ziet, komt voort uit het logo. Om herkenbaarheid te creëren.

We werken graag voor Polybouw Aluminium
We werken graag voor Polybouw Aluminium

''Snel, vakkundig en creatief. Dat is het team van Bandwerk merkenbouwers''

Peter Webbink
Polybouw Aluminium
We bouwen graag aan het merk Polybouw Aluminium

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!