Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling
Profielfoto van

Hoi hoi!

Ik ben Jitze, een eindejaars student aan de opleiding applicatieontwikkelaar op het ROC Van Twente, te Almelo. Mijn eindstage voer ik uit bij Bandwerk Merkenbouwers, hier loop ik graag omdat ik erg geïnteresseerd ben in web development en hier tijdens mijn stage graag meer over leer. 

Ik heb gekozen voor deze opleiding om ik altijd al gefascineerd was door het design van apps en websites. In mijn vrije tijd heb ik me verdiept in PHP en heb ik zo een aantal leuke projecten kunnen realiseren.

“No idea is final”

Ik werk graag met PHP omdat ik het erg leuk vind om functionaliteit te bouwen die zo soepel mogelijk werkt. Denk hierbij aan een knop of invoerveld die precies doet wat je ervan verwacht. Ik vind het geweldig om code te optimaliseren en te herschrijven om een applicatie sneller, mooier en veiliger te maken. Graag wil ik na mijn huidige opleiding doorstromen naar het HBO om mij nog verder te verdiepen in webdevelopment.

Naast mijn stage werk ik ook als pizzabakker en -bezorger bij Domino's in Rijssen. Verder vind ik fietsen, muziek maken, zitten met vrienden en - als ik er tijd voor heb - gamen ook erg leuk!

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling

Hans
van der Stouw

Merkgever

Niels
Dennekamp

Stagiair marketing

Demiën
Drost

Developer

Ineke
Ooms

Boekhouding

Dylan
Stegeman

Stagiair webontwikkeling

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Mark
Schotman

Developer

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist