Voor stijlvol groen

Kees Bakker TuinenDetails

  21 juni 2016

Werkzaamheden

Huisstijl

Web development

Grafisch ontwerp

Drukwerk

Opdrachtomschrijving

Kees Bakker Tuinen zorgt voor een tuin om in thuis te komen! Is het jouw oase van rust, je uitzicht, terwijl je heerlijk staat te koken of de plek waar kinderen volop spelen en een bruisend toneel voor zomerbarbecues met vrienden?

 

Voor dit hoveniersbedrijf hebben wij een volledig nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen. Elke huisstijl valt of staat natuurlijk met een goed logo. Voor Kees Bakker hebben wij een rustig en modern logo ontworpen. Het moderen font met het beeldmerk van blaadjes, in combinatie met de natuurlijke kleurtinten zorgt voor een logo dat "groen" uitstraalt. Daarnaast hebben wij het briefpapier en het visitekaartje van deze hovenier mogen vormgeven.

 

Een onderdeel ontbreekt nog, de website! Ook deze hebben wij met het team van Bandwerk mogen ontwikkelen. Het aan de man brengen van een tuin is eigenlijk maar op één manier mogelijk. Je moet laten zien wat je maakt. Dat hebben we zowel op de website als op de achterkant van de visitekaartje geprobeerd te laten zien door gebruik te maken van eigen fotografie. De werkelijk prachtige tuinen, vormgegeven door Kees Bakker Tuinen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd en beeldvullend in beeld gebracht op de nieuwe website! Je zou de website dus ook als een soort fotoalbum kunnen zien!