Met trots presenteren we onze nieuwe huisstijl en positionering. Dagelijks zijn we met en voor onze klanten volop bezig met ontwikkeling. Zelf blijven we ons natuurlijk ook ontwikkelen. Zo zijn we veel meer dan alleen een uitvoerend bureau en daarom hebben we onze positionering aangescherpt: we zijn merkenbouwers! We geven strategische adviezen, in combinatie met versterkende en opmerkelijk vormgegeven uitingen.

Aansluitend bij deze positionering, hebben we ons dienstenaanbod vergroot. We bieden alles om jullie merk vorm te geven, te activeren en te optimaliseren. Met (nog steeds) duurzame samenwerkingen en optimale resultaten als uitgangspunt.


Uitleg beeldmerk Bandmerk

1.    De opening in de cirkel om de 'B' staat symbool voor het feit dat wij de inbreng van onze klant erg belangrijk vinden. Verder staan wij voor een open en eerlijke samenwerking. 

2.    De roze kleur staat voor onze sprankelende klanten. Zij maken onderdeel van onze opmerkelijke identiteit. In uitingen over onze klanten, kleurt dit element mee met een huisstijlkleur van de klant. Dit om aan te tonen dat wij onze uitingen mét en vóór onze klanten ontwikkelen.

3.    Het bepalen en behalen van een doel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker met alle mogelijkheden, kanalen en producten waar je uit kunt kiezen. Het is voor veel zelfs een doolhof. Dit weerspiegelt dat. We wijzen onze klanten de weg geven advies over de beste route om een doel te bepalen en te behalen.

In de gesprekken met onze klanten maken wij de kern van de klantvraag inzichtelijk. Met behulp van een heldere strategie zorgen wij voor een duurzame oplossing van de klangvraag en bijpassende on- en offline uitingen. 

4.    De ronde vorm staat voor de informele manier waarop wij met en voor onze klanten werken en communiceren. 
 

“Van productgericht naar klantgericht”

WIE?

Koers Oost Personeelsdiensten

BRANCHE?

Uitzenden

Bekijk project

5000 sollicitaties per jaar

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Hans
van der Stouw

Merkgever

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Arco
Voortman

Grafisch stagiair

Ineke
Ooms

Boekhouding

Mark
Schotman

Developer

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Demiën
Drost

Developer

Maud
Beltman

Grafisch stagiair