Laat jullie website gratis scannen met onze quickscan.

Een quickscan is een snelle scan van jullie website, om op zoek te gaan naar verbeterpunten. Maak je gebruik van online scans, dan wordt je website door middel van standaardcriteria beoordeelt. Het helpt je snel met het vinden van problemen aan de techniek van je website. Zo heb je inzichtelijk hoe je website scoort op de basisvoorwaarden. En waar foutmeldingen vandaan kunnen komen. Op basis hiervan kun je gericht aan de slag in het verbeteren. 

Naast een standaard online scan, kun je kiezen voor een uitgebreide gepersonaliseerde scan. Dit kan zijn voor je algemene website/webshop of voor specifieke doelen van je website. Wil je de SEO verbeteren of instellen? De snelheid? Conversie? Vormgeving? De quickscan wordt uitgevoerd door een van onze specialisten. Het grote voordeel van zo’n scan is dat je niet alleen een beoordeling krijgt op de standaardcriteria, maar ook op inhoudelijke punten. Én we kunnen je adviseren over waar je het beste kunt beginnen en wat je dan moet doen.

Wil je graag GRATIS en vrijblijvend een scan uit laten voeren en/of heb je hulp nodig bij de verbeterpunten? We staan voor je klaar. Mail je aanvraag naar versterkjemerk@bandwerk.nl. Geef dan ook even aan wat je precies gescand wilt hebben en om welke website of webpagina het gaat. 
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Dylan
Stegeman

Stagiair webontwikkeling

Mark
Schotman

Developer

Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Demiën
Drost

Developer

Niels
Dennekamp

Stagiair marketing

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Hans
van der Stouw

Merkgever

Ineke
Ooms

Boekhouding