Webdesign is een uitgelezen mogelijkheid om jullie merk online te laten zien aan veel mensen

Een unieke en sterke website begint aan de voorkant, het design. Webdesign is een verzamelnaam voor alle onderdelen omtrent het vormgeven van jullie website. Een website is tegenwoordig een van de belangrijkste middelen van jullie merk en een uitgelezen mogelijkheid om jullie online te laten zien en waar jullie als merk voor staan. Met een overzichtelijke en duidelijke website kun je jullie product of dienst bij (potentiële) klanten onder de aandacht brengen. Zo kun je in tekst en beeld laten zien wat jullie doen en wat jullie toegevoegde waarde is voor jullie doelgroep. Dit presenteer je met een ideale mix van de juiste tekst, afbeeldingen/video’s, vormgeving en de nieuwste technieken. 

De ideale mix creëren we graag samen. Door goed te luisteren naar wat jullie willen uitstralen, wat jullie product en/of dienst precies is en wat jullie doelen zijn. Dit vertalen we door naar een op maat gemaakte website, met alles erop en eraan. Onze websites laden snel en zijn op elk scherm in goede verhouding te lezen. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je jullie website wilt laten verbeteren. Of het nu gaat om nieuwe teksten, vormgeving, een nieuwe huisstijl of het toepassen van online marketing. We staan voor jullie klaar om je hierin te adviseren en te begeleiden.
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Niels
Dennekamp

Stagiair marketing

Dylan
Stegeman

Stagiair webontwikkeling

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Ineke
Ooms

Boekhouding

Mark
Schotman

Developer

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling

Demiën
Drost

Developer

Hans
van der Stouw

Merkgever