Sterke copywriting zorgt voor het behalen van jullie doel(en), door het tactisch gebruik van de juiste woorden

Copywriting is het schrijven van teksten, met een bepaald commercieel doel. Het is een mooie gelegenheid om lading mee te geven aan je merk. Door met de juiste bewoording over te brengen wat je doet en waar je als merk voor staat. Het is de kunst om je boodschap zo helder en kort mogelijk over te brengen bij je doelgroep. Hierbij maak je gebruik van het taalgebruik dat hier het beste bij past. 

Wil je lezers informeren, overtuigen, inspireren en/of amuseren? Wat je doel ook is, je wilt de aandacht van de lezer zo lang mogelijk vasthouden. Zo heb je de meeste kans op het behalen van dit doel. Zeker online is de spanningsboog laag en zal je meer moeite moeten doen. De juiste teksten en helpen hier zeker bij. Zowel voor drukwerk, als voor online middelen. Goede teksten zijn bijvoorbeeld erg belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie. 

Heb je moeite met juiste woorden te vinden, teksten te schrijven of resultaten te halen? We helpen je hier graag bij. We stellen doelen op en schrijven bijpassende en doelgerichte teksten voor je. Op de juiste toon.
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Sven
Lammertink

Developer

Wiljan
van Dalen

Developer

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Mark
Schotman

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Hans
van der Stouw

Merkgever