Een sterke advertentie, flyer of folder behaalt doelen met een bondige en overzichtelijke uiting

Willen jullie je boodschap kort en bondig overbrengen, dan kan dit met een flyer, folder of advertentie. Een advertentie gebruik je vooral om vacatures, acties of jullie merk te belichten. Flyers en folders gebruik je om producten of diensten aan te prijzen, uitleggen of te voorzien van extra informatie.

Elke variant bestaat uit één blad. Een advertentie kan verschillende formaten hebben en kan in drukwerk of op internet geplaatst worden. Een flyer is drukwerk dat vaak op beide zijdes bedrukt wordt, zonder vouw. De vouw zit wel in de folder, minimaal één. Dit kan op verschillende manieren worden gevouwen. Het is maar net waar jullie voorkeur ligt en wat het beste uitkomt qua doelen en vormgeving. 

Welk doel hebben jullie en wat willen jullie graag vertellen? Welk middel past hier het beste bij? Of zijn er meerdere middelen? Dit bepalen we samen. Vervolgens gaan we aan de slag met vouwwijze, drukwerk, vormgeving en bijpassende teksten. Alles in samenspraak met jullie en voor een optimaal resultaat. 
 

Advertentie / flyer / folder

Bij deze succesverhalen hebben we dit toegepast

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Mark
Schotman

Developer

Dylan
Stegeman

Stagiair webontwikkeling

Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling

Ineke
Ooms

Boekhouding

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Niels
Dennekamp

Stagiair marketing

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Hans
van der Stouw

Merkgever

Demiën
Drost

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Arco
Voortman

Facilitair medewerker