Bepaal op welke manier jullie je doelen willen halen met een heldere merkstrategie

Met een strategie stippel je als het ware een route uit waar je met je merk naartoe wilt en hoe je dit wilt gaan bereiken. Een merkstrategie zorgt ervoor dat je (makkelijker en efficiënter) keuzes kunt maken om gewenste doelen te behalen. Een goede merkstrategie is het fundament voor je merk en is daarom erg belangrijk. Hoe haalbaar is je strategie, hoe duidelijk komt dit naar voren en hoe goed zijn je handelingen en middelen hierop afgestemd? 

Niet alleen jij hebt baat bij een goede strategie, ook voor je personeel en klanten is het belangrijk om weten welke kant het merk op gaat. Ze zullen zich sneller identificeren met je merk en hier positiever tegenover staan, dan wanneer je geen doel of strategie hebt. Je zult op deze manier effectiever werken en betere resultaten halen op zowel de korte, als de lange termijn.

We helpen je graag met het opstellen van een nieuwe strategie of het aanscherpen van je bestaande strategie. We kunnen mede door onze ervaring goed inschatten of je doelen haalbaar zijn en of je strategie en middelen goed op elkaar aansluiten. Of dat je bepaalde middelen beter kunt toevoegen of juist weglaten.  

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Hans
van der Stouw

Merkgever

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Ineke
Ooms

† 12 maart 2023

Sven
Lammertink

Stagiair Software Developer

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Aaron
Kahraman

Afstudeerder Software Developer

Joanne
Averesch

Afstudeerder Creative Business

Wiljan
van Dalen

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Tristan
ter Harmsel

Afstudeerder Software Developer

Mark
Schotman

Developer