Met social media kunnen jullie betaald en onbetaald veel mensen bereiken

Social media uitbesteden? Willen jullie graag wat met social media maar weten jullie niet waar te beginnen? Social media is een verzamelbegrip van sociale online platformen. Deze platformen zijn sociaal omdat interactie en dialoog centraal staat. De bezoeker is tevens de gebruiker, want iedereen kan content plaatsen. Jullie kunt vervolgens zelf aangeven welke groepen deze content mogen zien. Deze groepen kunnen op jullie content reageren, wat de dialoog en interactie verder op gang brengt. 

Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig wel een account op een sociaal medium. Bij adverteerders en zakelijke accounts is social media populair. Mede door het grote aantal gebruikers kan het zeker winstgevend zijn om met jullie merk op social media te gaan. Je bereikt relatief goedkoop en snel een groot aantal mensen en kunt met de juiste strategie en slimme trucs heel gericht en efficiënt adverteren. Het is daarnaast een goede manier om je als merk te etaleren.

Maar welke platformen zijn er tegenwoordig allemaal? En wat houden die platformen in? Waar zit de doelgroep? Een account aanmaken is een eerste stap, maar daarmee zijn jullie er nog lang niet. Wat zetten jullie erop en hoe houden jullie de pagina interessant? Passen social media wel bij de doelen die jullie wilt halen? Hoe maak je een advertentie? We helpen jullie hier graag bij. Mede door onze ervaringen kunnen we jullie adviseren over wat jullie het beste kunnen doen om opgestelde doelen te halen. Willen jullie graag dat wij de content creëren of een reclamecampagne opzetten? Tuurlijk, geen probleem!

Social Media

Bij deze succesverhalen hebben we dit toegepast

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Mark
Schotman

Developer

Wiljan
van Dalen

Developer

Hans
van der Stouw

Merkgever

Sven
Lammertink

Developer

Lennart
van de Maat

Developer

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Indy
Hermsen

Contentmarketeer