Werven en langer behouden van personeel dankzij arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie heeft te maken met een aparte website voor het werven en langer behouden van personeel voor jullie organisatie. Door strategisch het sollicitatieproces, databeheer, interne en externe communicatie in te richten en op elkaar af te stellen. Dit alles om een bedrijf te zijn waar mensen graag voor en mee willen werken. Met goed personeel creëren jullie een voorsprong op de concurrentie.

Arbeidsmarktcommunicatie is een specialisatie die gericht is op de verkoop van jullie organisatie als werkgever. Het wordt ook wel employer branding genoemd. Het specialisme is in opkomst aan het raken. Belangrijk is om een structureel beleid na te streven. Zo kun je wel naar buiten communiceren hoe geweldig bedrijf jullie zijn, als blijkt dat dit in de praktijk niet het geval is, kom je niet verder. 

Zorg dus eerst dat intern alles op de juiste manier geregeld is en je huidige medewerkers tevreden zijn. Dan kunnen we aan de slag met de externe communicatie en het werven van nieuw personeel. Hier hebben we een mooi product voor: een werkenbij-website. Een losse website waarin je jullie organisatie als werkgever perfect op de kaart kunnen zetten. In een goed vindbare en overzichtelijke website.                  
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Ineke
Ooms

Boekhouding

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Hans
van der Stouw

Merkgever

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Demiën
Drost

Developer

Maud
Beltman

Grafisch stagiair

Mark
Schotman

Developer

Arco
Voortman

Grafisch stagiair