Sterke copywriting zorgt voor het behalen van jullie doel(en), door het tactisch gebruik van de juiste woorden

Copywriting is het schrijven van teksten, met een bepaald commercieel doel. Het is een mooie gelegenheid om lading mee te geven aan je merk. Door met de juiste bewoording over te brengen wat je doet en waar je als merk voor staat. Het is de kunst om je boodschap zo helder en kort mogelijk over te brengen bij je doelgroep. Hierbij maak je gebruik van het taalgebruik dat hier het beste bij past. 

Wil je lezers informeren, overtuigen, inspireren en/of amuseren? Wat je doel ook is, je wilt de aandacht van de lezer zo lang mogelijk vasthouden. Zo heb je de meeste kans op het behalen van dit doel. Zeker online is de spanningsboog laag en zal je meer moeite moeten doen. De juiste teksten en helpen hier zeker bij. Zowel voor drukwerk, als voor online middelen. Goede teksten zijn bijvoorbeeld erg belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie. 

Heb je moeite met juiste woorden te vinden, teksten te schrijven of resultaten te halen? We helpen je hier graag bij. We stellen doelen op en schrijven bijpassende en doelgerichte teksten voor je. Op de juiste toon.
 

Ontmoet ons team.

Kom ons versterken!

Kevin
Bokdam

Grafisch vormgever

Hans
van der Stouw

Merkgever

Maud
Beltman

Grafisch vormgever

Demiën
Drost

Developer

Ineke
Ooms

Boekhouding

Jitze
Strokap

Stagiair webontwikkeling

Dylan
Stegeman

Stagiair webontwikkeling

Arco
Voortman

Facilitair medewerker

Mark
Schotman

Developer

Niels
Dennekamp

Stagiair marketing

Maikel
Velt

Copywriter / SEO specialist

Saskia
van der Stouw

HR en boekhouding