Resultaat: "Een herkenbare huisstijl, die gelinkt wordt aan die van Natuursteen Totaal en Tegelwerken totaal. Met een frisse, inspirerende, magazine-achtige website die aan de hand van prachtige fotografie laat zien wat de eindeloze mogelijkheden van natuursteen en keramiek zijn."

Door de jaren heen zijn de bedrijven Masterstone, Natuursteen Totaal en Tegelwerken Totaal flink gegroeid. Mooie projecten voor de grootste opdrachtgevers in binnen- en buitenland behoren tegenwoordig tot hun portefeuille. Gedurende de groei van deze bedrijven heb wij de afgelopen jaren de nodige “tweaks” aan het bestaande logo doorgevoerd. Ook nu kwamen de mensen van Masterstone bij ons met de vraag of wij iets aan het logo wilden toevoegen. Na eens kritisch naar de ontwikkeling van het logo te hebben gekeken. Moesten wij concluderen dat alle aanpassingen en toevoegingen in de laatste jaren het logo niet beter hadden gemaakt. Het logo begon een rommeltje te worden.

Tijd voor iets compleet nieuws, dat was ons voorstel richting de mensen van Masterstone.
Een nieuwe uitstraling, die nog wel herkenbaar is als Masterstone. Dit leek ons een uitermate geschikt moment om naar buiten toe te laten zien dat Masterstone, Natuursteen Totaal en Tegelwerken Totaal een nauwe samenwerking hebben. Het moment voor een complete “rebranding” van alle drie de bedrijven.

Als basis hebben we de olifant uit het oude logo genomen, het symbool voor de kracht van natuursteen. Deze olifant hebben we vereenvoudigd en voorzien een achtergrond met een wellness-achtige aarde tint. Aan deze kleur hebben wij een pallet van twee andere kleuren gekoppeld, die toegepast zijn op de logo’s van Natuursteen Totaal en Tegelwerken Totaal.
Op deze manier hebben wij ervoor gezorgd dat alle logo’s en huisstijlen een eigen identiteit hebben, maar dat men toch goed kan zien dat de bedrijven bij elkaar houden.

De website voor Masterstone hebben wij op een magazine-achtige manier opgebouwd. Grote sfeerbeelden laten zien dat Masterstone alles met natuursteen en keramiek. De website inspireert, laat de oneindige mogelijkheden van natuursteen en keramiek zien en maakt nieuwsgierig. Neem een kijkje op masterstone.nl en laat je inspireren.

We werken graag voor Masterstone
We werken graag voor Masterstone
We werken graag voor Masterstone
We werken graag voor Masterstone

Al jarenlang werken wij op een prettige manier samen met Bandwerk. Korte lijntjes waardoor er snel geschakeld kan worden.

Rob Rutjes
Masterstone
We bouwen graag aan het merk Masterstone

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke en opmerkelijke vraagstukken?

Kom koffie drinken!